Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cinci clase de elevi închise din cauza Covid-19
17.01.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 234

Mai multe şcoli din judeţul Olt au început semestrul al doilea al acestui an şcolar cu clase în sistem online, din cauza infectării elevilor şi profesorilor cu Covid-19. În plus, pe lângă acestea, două unităţi şcolare sunt închise complet, dar nu din cauza pandemiei.


 Semestrul al doilea începe cu cinci clase în sistem online, închise din cauza infectării cu Covid-19, în rândul profesorilor şi al elevilor din judeţul nostru. Este vorba de Şcoala Gimnazială „Eugen Ionescu”, Colegiul Naţional „Radu Greceanu” şi „Ion Minulescu”. Două cadre didactice, dar şi 18 elevi au fost depistaţi pozitiv cu Covid-19.
Pe lângă aceste şcoli cu clase de elevi închise din cauza pandemiei, mai există şi două unităţi şcolare în Olt, care şi-au pus lacătul pe uşă, din alte motive. Este vorba despre o grădiniţă din Balş şi de Liceul Tehnologic „Ştefan Diaconescu” din Potcoava, acolo unde copiii fac ore online, din cauza lucrărilor de infrastructură la nivelul unităţilor de învăţământ.
Potrivit noului ordin de Ministru, elevii intră în online atunci când există trei cazuri de infectare în acea clasă. Cu toate acestea, conducerea unei unităţi poate lua hotărârea de a închide clasa, chiar şi dacă există un singur caz.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE