Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olimpiada de română, înlocuită cu maghiara și rusa
06.01.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 250

Ministerul Educației a publicat lista concursurilor și olimpiadelor care vor fi organizate în acest an, însă nu la toate disciplinele. Printre cele mai importante materii care lipsesc este limba și literatura română. Chiar și așa, elevii și cadrele didactice din Olt au așteptat cu nerăbdare aceste competiții, iar pregătirile deja au început.


 Concursurile și olimpiadele școlare vor fi organizate, din nou, după doi ani în care au fost sistate din cauza pandemiei de COVID-19. Elevii și profesorii Colegiului Național „Ion Minulescu” au așteptat cu nerăbdare această veste, iar acum se pregătesc intens pentru a-și reconfirma valoarea.
Din lista olimpiadelor și concursurilor finanțate de Ministerul Educației lipsește chiar limba și literatura română, acolo unde, de regulă, participau cei mai mulți elevi.
Printre materiile importante care nu se regăsesc pe lista Ministerului se mai află limba engleză și istoria. În schimb, vor fi finanțate olimpiadele și concursurile de limba maghiară, respectiv rusă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE