Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Lecție de educație sexuală, la LPS Slatina
21.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 936

Elevele de la Liceul cu Program Sportiv Slatina au avut șansa de a participa la o lecție de educație sexuală. Adolescentele au putut învăța de la specialiști despre riscurile sarcinilor la vârste foarte mici, bolile specifice și consecințele în planul sănătății fizice și psihice. Proiectul demarat astăzi este implementat de Clubul Soroptimist Internațional Slatina.


„Educația sexuală a tinerilor prin informare asupra prevenirii sarcinilor nedorite și a bolilor specifice” este titlul proiectului care a demarat în liceele din Olt de către Clubul Soroptimist Internațional Slatina, în colaborare cu Spitalul Slatina, Poliția de Proximitate, Inspectoratul Școlar și DGASPC. Un subiect tabu pentru mulți dintre adolescenți și părinții lor. Zeci de eleve slătinene au primit sfaturi prețioase de la echipa de specialiști care susțin aceste lecții.
Aceste informații au fost binevenite pentru tinere.

Ideea acestui proiect a pornit de la realitatea socială din țara noastră. Potrivit statisticilor, în România sunt peste 85.000 de mame minore și 40.000 de copii abandonați, România ocupând primul loc la acest capitol în Europa.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE