Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Studenții olteni s-au reîntors în bănci
01.10.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 79

Pentru studenții din întreaga țară, data de 1 octombrie reprezintă un nou început. Și la Slatina, pentru al 16-lea an, reprezentanții Facultății de Management şi Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală au sărbătorit astăzi deschiderea anului univesitar.




Facultatea de Management şi Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală, filiala Slatina și-a deschis pentru prima dată porțile în 1999. Nu mai puțin de 90 de boboci și 80 de masteranzi s-au alăturat anul acesta sutelor de studenți deja existenți în cadrul facultății. Deschiderea anului universitar a avut loc în prezența invitaților, reprezentanți ai instituțiilor județene, dar și naționale.

Începând de anul acesta, studenții olteni vor beneficia și de sprijinul și experința reprezentanților Camerei de Comerț și oamenilor de afaceri din domeniul agricol. În rândurile tinerilor prezenți la deschidere s-au aflat și foști elevi ai facultății, care au decis ca tot aici să urmeze și cursurile de masterat. Tot astăzi a fost premiată și excelența. Cei mai buni studenți au fost recompensați, în ordinea mediilor obținute, cu premii în valoare de 300, 200 și 150 de lei.
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE