Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Educaţie pentru Prevenirea Criminalităţii
28.09.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 82

Începând de astăzi, reprezentanţii Poliţiei Olt vor desfăşura o serie de activităţi în cadrul Săptămânii Prevenirii Criminalităţii, acţiune ce se desfăşoară la nivel naţional. În toate şcolile din judeţ, dar şi la unele societăţi comerciale vor avea loc acţiuni specifice, iar, la final, va fi organizat un spectacol susţinut de elevii Şcolii Populare de Arte şi Meserii Slatina.




Săptămâna Prevenirii Criminalităţii se desfăşoară în perioada 28 septembrie – 2 octombrie. Astăzi, în prima zi de campanie, la sediul IPJ ar fi trebuit să aibă loc Ziua Porţilor Deschise, însă evenimentul a fost amânat din cauza ploii.  Poliţiştii au desfăşurat în schimb acţiuni de informare la Şcoala Gimnazială nr. 3 şi la Colegiul Naţional Ion Minulescu, unde le-au vorbit elevilor despre prevenirea criminalităţii. Acţiunile vor continua şi în zilele următoare.

Mâine, va avea loc o acţiune de informare intitulată Caravana filmului documentar „Prevenirea Criminalităţii în Imagini” şi va fi organizat un concurs de desen cu tema  „Viitorul este al meu”.  Ziua de 30 septembrie va fi dedicată unor acţiuni pentru protejarea bunurilor. Pe 1 octombrie vor fi activităţi la învăţământul liceal privind prevenirea consumului de droguri, acţiune la care vor participa şi reprezentanţii Serviciului de Combatere a Crimiminalităţii Organizate. Poliţiştii spun că astfel de acţiuni au mai avut loc în şcoli.

Tot pe 1 octombrie va avea loc şi un spectacol, susţinut de elevii Şcolii Populare de Arte şi Meserii Slatina. Ultima zi, pe 2 octombrie poliţiştii de la Serviciul Rutier vor desfăşura acţiuni în domeniul siguranţei rutiere. Acţiunile dedicate Săptămânii Prevenirii Criminalităţii vor fi desfăşurate în toate şcolile din judeţ.

Elevii care vor participa la acestea vor primi cadouri din partea oamenilor legii. Primăria Slatina a alocat pentru această activitatea suma de 2.000 de lei.
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE