Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Fantezie şi culoare”
07.04.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 100

Zeci de prichindei şi-au dat astăzi întâlnire în cadrul Grădiniţei cu Program Prelungit nr. 1, acolo unde au dat frâu liber imaginaţiei. Cu ajutorul culorilor, aceştia au dat diferite chipuri primăverii, în cadrului concursului de desen şi pictură „Fantezie şi culoare”.




Cea de-a V-a ediţie a concursului naţional „Fantezie şi culoare”, iniţiat de reprezentanţii Grădiniţei cu Program Prelungit nr. 1 s-a bucurat de prezenţa a zeci de copii din unităţile de învăţământ slătinene. Nici concurenţii din judeţe precum Vâlcea, Sibiu, Argeş şi Dolj nu s-au lăsat mai prejos şi, chiar dacă nu au participat direct în competiţie, şi-au timis lucrările spre jurizare.

Primăvara a fost cea care a stârnit imaginaţia şi creativitatea copiilor.

După o astfel de competiţie, micuţii aşteaptă cu nerăbdare sărbătoarea Învierii Domnului când, potrivit ultimelor obiceiuri împrumutate de pe meleaguri occidentale, iepuraşul îi răsplăteşte pe toţi cu ouă de ciocolată şi mici daruri.

Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copii puțini, clase îmbinate

Din cauza numărului tot mai mic de copii, mai multe unități de învățământ din județul Olt funcționează în sistem de învățământ simultan. Asta înseamnă că în aceeași sală de clasă învață, cu același cadru didactic, și copii de clasa I, a II - a, a III - a și chiar a IV - a. Potrivit datelor oficiale, în 67 de școli se învață simultan cu două clase, iar în patru unități de învățământ se învață cu patru clase.
12 Sep 2024