Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Info-practic, concurs regional
02.04.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 95

Informatica va fi cuvântul de ordine în acest weekend. Zeci de elevi din întreaga ţară se vor reuni în cadrul Colegiului Tehnic Alexe Marin pentru a participa la concursul regional  „INFO-PRACTIC”.




Organizatorii concursul de informatică aplicată „INFO-PRACTIC” au deja nouă ani de experienţă. Dacă la început în competiţie au intrat elevi ai colegiilor tehnice din Slatina, cea de-a X-a ediţie se bucură de participarea elevilor din judeţe precum Teleorman, Buzău şi Galaţi, şi se adresează şi tinerilor din liceele teoretice.



 

Concurenţii vor trece printr-o probă practică în cadrul căreia vor avea de rezolvat mai multe cerinţe .





Tot acum se va desfăşura şi cea de-a V-a ediţie a Simpozionului Naţional de comunicări ştiinţifice în domeniul informaticii. Concursul se va desfăşura sâmbătă, la Colegiul Tehnic Alexe Marin, cu începere de la ora 9.00.



Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copii puțini, clase îmbinate

Din cauza numărului tot mai mic de copii, mai multe unități de învățământ din județul Olt funcționează în sistem de învățământ simultan. Asta înseamnă că în aceeași sală de clasă învață, cu același cadru didactic, și copii de clasa I, a II - a, a III - a și chiar a IV - a. Potrivit datelor oficiale, în 67 de școli se învață simultan cu două clase, iar în patru unități de învățământ se învață cu patru clase.
12 Sep 2024