Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tineri frumoşi şi deştepţi
23.03.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 94

Pentru al patrulea an consecutiv, excelenţa olteană a fost recunoscută în cadrul Galei premiilor „Merit, deci exist”. Precum v-am obişnuit, suntem cu ochii pe cei mai buni elevi, tineri care reprezentat cu mândrie judeţul în cadrul etapelor naţionale şi internaţionale ale olimpiadelor şi concursurilor la care au participat.




Aşa cum ei au reuşit prin rezultatele deosebite obţinute la concursuri să creeze o imagine frumoasă oraşului şi şcolilor pe care le reprezintă, la fel şi Olt Tv a prezentat tuturor povestea lor de succes. Totul s-a întâmplat în cadrul celei de-a patra ediţii a Galei „Merit, deci exist”, eveniment ce şi-a anunţat sâmbătă premianţii. Toate eforturile şi sacrifiicile depuse pentru accederea pe podium au plăit în faţa recunoştinţei primite, distincţii ce le dau puterae să fie şi mai buni.

Pe scena Centrului Cultural a urcat şi Oana Gurău, o tânără slătineancă ce a reuşit să se afirme în Germania, în domeniul Neuroştiinţei. A revenit cu drag acasă şi a avut ocazia să revadă şi oameni dragi, care i-au călăuzit paşii în viaţă.

Povestea tinerilor deştepţi nu se va opri însă aici. Cea de-a cincea ediţie va aduce în faţa dumneavoastră alţi liceenii care merită să fie prezentaţi pentru excelenţă.

Redactor: Iulia Nedeloiu

"nasa""oana
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copii puțini, clase îmbinate

Din cauza numărului tot mai mic de copii, mai multe unități de învățământ din județul Olt funcționează în sistem de învățământ simultan. Asta înseamnă că în aceeași sală de clasă învață, cu același cadru didactic, și copii de clasa I, a II - a, a III - a și chiar a IV - a. Potrivit datelor oficiale, în 67 de școli se învață simultan cu două clase, iar în patru unități de învățământ se învață cu patru clase.
12 Sep 2024