Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olimpicii de la Greceanu
20.03.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 87

Geografia, literatură româna şi istoria sunte alte materii la care elevii Colegiului Naţional Radu Greceanu excelează. Şase tineri ambiţioşi îşi doresc să obţină unul dintre locurile fruntaşe în cadrul olimpiadelor naţionale.




Au dorit să demonstreze că sunt printre cei mai buni elevi din judeţ şi, totodată, să îşi depăşească emoţiile, şi să încerce noi experienţe.

Indiferent de materia la care se pregătesc tinerii, ştiu că rezultatele bune nu se pot obţine decât cu sacrificii. Şi, astfel, sunt nevoiţi să renunţe la o mare parte din timpul lor liber pentru a face performanţă.

Fie că se află sau nu la prima participare, elevii Colegiului Naţional Radu Greceanu îşi doresc să reprezinte cu cinste judeţul la faza naţională a olimpiadelor de română, istorie şi geografie care se vor desfăşura în luna aprilie la Târgu Mureş, Oradea şi Cluj.

Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copii puțini, clase îmbinate

Din cauza numărului tot mai mic de copii, mai multe unități de învățământ din județul Olt funcționează în sistem de învățământ simultan. Asta înseamnă că în aceeași sală de clasă învață, cu același cadru didactic, și copii de clasa I, a II - a, a III - a și chiar a IV - a. Potrivit datelor oficiale, în 67 de școli se învață simultan cu două clase, iar în patru unități de învățământ se învață cu patru clase.
12 Sep 2024