Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Muzica, pasiunea lor
12.03.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 97

Cinci elevi care urmează cursurile şcolii de munzică din cadrul Colegiului Naţional Vocaţional Nicolae Titulescu vor reprezenta Oltul la Olimpiada Naţională de Muzică Instrumentală, faza zonală. Premiile obţinute în cadrul ediţiilor precedente le dau încrderere că anul acesta vor reuşi să ocupe un loc în faza finală.




La pian sau la vioară, tinerii care studiază în cadrul Şcolii de Muzică îşi doresc să facă performanţă în acest domeniu. După un an întreg în care au aprofundat cunoştinţe temeinice, acum doresc să demonstreze că sunt cei mai buni instrumentişti din zonă.

Fie că talentul le-a fost descoperit de către dascălii lor, fie îşi doresc să continue o tradiţie în familie, copiii urmează aceste cursuri cu pasiune.

Elevii Şcolii de Muzică nu se află la prima participare la această olimpiadă, iar experienţa acumulată le dă încredere că vor reuşi.

Pe lângă pregătire, reuşita depinde foarte mult şi de stăpânirea emoţiilor.

Chiar dacă la acest concurs vor fi prezenţi contracandidaţi de la liceele de muzică, reprezentanţii şcolii slătinene au încredere că se vor întoarce cu premii importante.

Concursul va avea loc mâine, la Piteşti.

Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE