Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Andrada Voicu, un exemplu pentru noi toţi
11.03.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 106

Andrada Voicu a demonstrat că tinerii aflaţi în grija Direcţiei pentru Protecţie a Copilului nu sunt cu nimic diferiţi de ceilalţi. Ceea ce îi face cu totul speciali este ambiţia şi dorinţa de a reuşi în viaţă. Elevă în clasa a VII-a, Andrada s-a calificat la faza naţională a Olimpiadei de Limbă Franceză, acumulând punctaj maxim.




Andrada Voicu merită să fie un exemplu pentru toţi copiii, indiferent din ce mediu provin. Privată de dragostea familiei naturale, a găsit înţelegere din partea asistentului maternal în grija căruia se află acum. Înconjurată de iubire a înţeles că în viaţă va reuşi doar învăţând. Şi, dornică să învingă greutăţile, ea s-a refugiat printre cărţi. Ambiţia şi studiul intens au ajutat-o ca anul acesta să se califice la faza naţională a Olimpiadei de Limba Franceză.

Pentru Aurelia, mămica Andradei, calificarea fetei a fost una dintre cele mai bune veşti pe care le-a primit vreodată.

Iar fata îi dedică acest pas important mamei sale, aşa cum îi place să îi spună Aureliei.

Alături de Andrada a fost şi directorul Direcţiei pentru Protecţia Copilului, omul care luptă zi de zi pentru a oferi un mediu prielnic tuturor micuţilor aflaţi în grija instituţiei.

Elevă de 100 de puncte, Andrada învaţă foarte bine la toate materiile, ea reuşind în fiecare an să obţină premiul întâi. Şi toate astea doar pentru a reuşi în viaţă, lucru pe care i-l doreşte şi Aurelia.

Ea nu este singurul copil care face cinste Direcţiei. De curând, Cătălina Stan, o tânără căreia nimeni nu îi mai dădea vreo şansă că va reuşi în viaţă, a reuşit să obţină titlul de campioană naţională la box, categoria junioare.

Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE