Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina va avea o nouă facultate
04.03.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 101

Înfiinţarea la Slatina a unei filiale a Universităţii Politehnice Bucureşti este privită cu ochi buni de ministrul Educaţiei. Ba, mai mult, acesta a declarat că premisele realizării acestui proiect sunt favorabile pentru că „Oltul a demonstrat că are capacitatea de a susţine educaţia”. 




Iniţiativa primăriei şi a Consiliului Judeţean de a înfiinţa la Slatina o nouă facultate, una cu profil tehnic, ce ar urma să îşi desfăşoare activitatea în incinta Colegiului Ion Mincu, este una lăudabilă. Ministrul Educaţiei, Sorin Câmpeanu, a declarat că autorităţile locale se pot baza pe sprijinul ministerului pentru realizarea acestui proiect.

Prezent la întâlnire, preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Paul Stănescu, a declarat că discuţiile cu reprezentanţii Politehnicii Bucureşti pentru semnarea parteneriatului sunt destul de avansate.

Principalul avantaj al înfiinţării la Slatina este faptul că tinerii absolvenţi de liceu olteni nu vor mai fi nevoiţi să plece în alte judeţe pentru continuarea studiilor universitare.

Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE