Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încep înscrierile la pregătitoare
19.02.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 92

Copiii care nu împlinesc şase ani până la 31 august şi doresc să meargă la şcoală, nu pot face acest lucură fără a trece proba evaluării psihosomatice. Testările au început săptămâna aceasta, iar în Olt se pot face în şase centre de evaluare, organizate în principalele oraşe.




Aproape 220 de clase pregătitoare vor funcţiona în anul următor în judeţul Olt, din care 50 în regim simultan de două până la patru clase. Înscrierile încep lunea viitoare, iar părinţii trebuie să completeze online sau la unitatea de învățământ cererile tip. Până atunci, însă, copiii care la începerea cursurilor nu vor avea şase ani împliniţi trebuie să participe la evaluările psihosomatice.

Cele şase centre de evaluare sunt la Slatina, Caracal, Corabia, Balş, Scorniceşti şi Drăgăneşti. Şi pentru ca cei mici să se familiarizeze cu atmosfera şcolii şi să îşi cunoască învăţătorii, toate unităţile de învăţământ îşi deschid, în acestă perioadă, porţile pentru vizitatori.

Şi anul acesta, prin excepţie, copiii care împlinesc şapte ani şi nu au fost înscrişi în învăţământul primar pot opta pentru clasa I.

Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE