Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Spectacol caritabil
22.12.2014
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 110

Copiii Şcolii Gimnaziale Eugen Ionescu s-au alăturat şi ei proiectului caritabil „Dar din dar se face rai”, iniţiat de Asociaţia Prietenii Omului Umanism Cultură. Pentru a veni în sprijinul familiilor sinistrate din comunele Corbu, Icoana şi Coloneşti ei au organizat un spectacol umanitar.




Zeci de elevi ai Şcolii nr. 8 s-au adunat aseară în amfiteatrul Colegiului Naţional Ion Minulescu pentru a participa la spectacolul caritabil oferit de colegii lor talentaţi. Colinde, scenete şi dansuri, au fost doar câteva dintre momentele prezentate pe scenă.

Încă de la început, copiii au fost foarte încântaţi că pot contribui şi ei cu ceva la bunăstarea familiilor afectate în vară de inundaţii.

Cu cei peste 1.200 de lei obţinuţi din vânzarea biletelor, va fi cumpărată o sobă pentru familia a cărei casă a fost deja ridicată.

Voluntarii asociaţiei sunt convinşi că anul viitor vor reuşi să renoveze toate cele 12 locuinţe prinse în proiect, mai ales că acum beneficiază şi de sprijinul Consiliului Judeţean.
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE