Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Rezultat răsplătit la nivel naţional
19.12.2014
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 145

Menţiunea obţinută în toamna acestui an la Olimpiada Internaţională de Lectură i-a adus Siminei Barbu, elevă a Şcolii Gimnaziale Eugen Ionescu, recunoştinţă nu doar la nivel local, ci şi naţional. Joi, slătineanca noastră a fost premiată de ministrul Educaţiei, în cadrul festivităţii găzduite de Palatul Parlamentului.




Pasionată de limba română, Simina Barbu, aflată în ultimul an de gimnaziu, a reuşit anul acesta să participe la faza internaţională a Olimpiadei de lectură, ce s-a desfăşurat în septembrie, la Constanţa. În faţa zecilor de contracandidaţi, chiar mai mari decât ea, olteanca noastră a reuşit să se impună detaşat.



Menţiunea obţinută la acest concurs nu face decât să o ambiţioneze şi mai tare şi să îi întărească încă o dată convingerea că visele pot deveni realitate.



Rezultatul obţinut a plasat-o pe Simina pe lista celor 260 de elevi premiaţi ieri de Ministerul Educaţiei, în cadrul Galei Olimpicilor Internaţionali. La acest eveniment i-au fost alături profesoara care o pregăteşte, Gabriela Constantinescu, şi directorul Şcolii Gimnaziale Eugen Ionescu, Carmela Popescu.

REDACTOR: CRISTINA  DIMULESCU
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE