Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Interact Slatina a premiat tinerele talente
14.10.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 229

Clubul Interact Slatina a organizat cea de-a zecea ediție a concursului devenit deja tradiție, „Tinerii au talent”. Au fost momente artistice de dans, canto, teatru și chiar de stand-up comedy, care au încântat atât membrii juriului, cât și susținătorii din public. Câștigătorii primelor trei locuri au fost premiați cu sume importante de bani.


Cea de-a zecea ediție a concursului „Tinerii au talent”, organizată de Clubul Interact Slatina, a oferit tuturor spectatorilor un show pe cinste. Au fost momente diverse, spectaculoase, care au făcut deliciul juriului și al publicului din sală.

15 finaliști au urcat pe scenă, pentru a impresiona publicul prin talentul lor și prin momentele inedite de spectacol, pregătite special, pentru ca ei să strălucească în lumina reflectoarelor.
Alături de tinerii Clubului Interact Slatina, în organizarea acestui spectacol-concurs au fost și membrii Clubului Rotary Slatina, dar și de cei ai Clubului Rotaract Slatina Alutus.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024