Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Cei trei C” – poezie la Palatul Copiilor
08.10.2024
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 134

Programul „Cei trei C” s-a încheiat, săptămâna trecută, cu un spectacol de poezie la Palatul Copiilor. Poeți consacrați au urcat pe scenă, pentru a-și face cunoscute creațiile.


 Recitări de poezie la Palatul Copiilor „Adrian Băran”, în cadrul programului „Cei trei C – Creator, Carte, Cititor”, organizat de Fundația Romanian Business School, împreună cu Biblioteca Județeană „Ion Minulescu”. Poeți consacrați din județul Olt au urcat pe scenă, pentru a-și prezenta creațiile în fața publicului și pentru a-și recita cele mai frumoase opere. Zeci de tineri au fost prezenți la acest eveniment, pentru a fi mai aproape de arta cuvântului scris și pentru a afla mai multe despre acest mod de exprimare prin versuri.
Această serie de activități a avut un rol deosebit de benefic în comunitatea iubitorilor de poezie, deoarece, prin aceste evenimente, scriitorii au reușit să facă un schimb inedit de idei, să participe la discuții largi pe tema creației lirice și multe altele, fapt ce le-a stimulat simțul creativ, atât poeților consacrați, cât și celor în devenire.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024