Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Doina Leulescu│O viață dedicată educației și culturii
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 30

În județul Olt, profesorul Doina Leulescu este un nume ce se leagă de excelența educațională și de dăruirea față de comunitate. Cu o carieră dedicată formării a zeci de generații de elevi, s-a remarcat nu doar prin talentul său pedagogic, ci și printr-o contribuție culturală semnificativă.


 De mai bine de 15 ani, profesorul Doina Leulescu și-a dedicat timpul cercetării arhivelor locale, rezultatul fiind publicarea a nu mai puțin de opt cărți, fiecare dintre ele reflectând o parte din istoria și identitatea acestei zone. Cea mai recentă lucrare, lansată în luna septembrie, poartă titlul „Biserici și preoți din Potcoava” – un studiu monografic sociologico-istoric, realizat în colaborare cu sociologul Ioan C. Popa. Această carte aduce în atenția publicului rolul important al bisericilor și preoților în viața comunității locale.
Prin noua carte, Doina Leulescu lasă în urmă încă o amprentă culturală care să dăinuie. Vorbește cu pasiune despre munca depusă la realizarea acestei lucrări.
Profesorul Doina Leulescu este un model de devotament și pasiune pentru educație și dovedește, prin tot ceea ce face, o legătură profundă cu istoria și valorile comunității.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE