Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Biblioteca Județeană│Consiliere profesională pentru tineri
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 36

Consiliere profesională pentru tineri, zilele acestea, la Casa de Cultură a Tineretului, prin Biblioteca Județeană. Zeci de liceeni au fost instruiți în alegerea corectă a unei cariere, pentru a-i ajuta să își depășească mai ușor temerile legate de această decizie importantă.


 Biblioteca Județeană „Ion Minulescu” este una dintre instituțiile cu o implicare activă în educarea și dezvoltarea tinerilor din orașul nostru. Zilele acestea, Casa de Cultură a Tineretului găzduiește un eveniment inedit dedicat adolescenților, prin Biblioteca Județeană și Consiliul Județean Olt, cu scopul de a-i ajuta să își descopere cariera potrivită. Au fost prezenți adevărați formatori de tinere talente, psihologi de renume din orașul nostru, cadre didactice cu o pregătire desăvârșită și mulți alți invitați, pentru ca elevii să fie instruiți și ajutați la cel mai mare nivel.
Zeci de copii de la Colegiile Naționale „Ion Minulescu” și „Radu Greceanu”, Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” și Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian” au venit pentru a participa la acest eveniment. Atât dezvoltarea personală continuă, cât și alegerea unei cariere sunt doi pași importanți în viața tinerilor, de aceea este nevoie ca ei să facă această decizie într-un mod informat, pentru a avea un viitor strălucit. De acest lucru sunt conștienți chiar ei, liceeni care s-au hotărât să ia parte la aceste acțiuni, deoarece vor să găsească răspunsul la întrebările vitale în ceea ce privește o carieră de succes.
Seria evenimentelor dedicate consilierii profesionale a tinerilor va continua până mâine, 2 octombrie, la Casa de Cultură a Tineretului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE