Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Trei eleve din Slatina în juriul Giffoni Macedonia
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 553

An de an, elevii slătineni participă la Festivalul Internațional de Film Giffoni din Macedonia. Prezența lor la acest festival a devenit o tradiție de peste 12 la noi în oraș, fiind o ocazie inedită pentru tineri de a avea o experiență de vis.


 De 12 ani, zeci de tineri din orașul nostru au avut ocazia de a participa la cel mai mare festival de film dedicat copiilor, Giffoni Macedonia. Sub îndrumarea profesorului coordonator Grațiela Popa, trei adolescente de la Școala Gimnazială Nr. 3 și Liceul cu Program Sportiv vor reprezenta țara noastră la cea de a 12-a ediție. Și de această dată, elevele vor trebui să jurizeze zeci de filme pentru a le alege pe cele mai bune, vor lua parte activități inedite și vor face schimb de experiență cu familiile gazdă. Pline de emoție și entuziasm, ele sunt nerăbdătoare să lege prietenii noi și să trăiască la maximum această experiență unică. Dragostea mare pentru filme este cea care le-a determinat să participe la acest festival internațional.
Peste 500 de tineri din Macedonia și străinătate vor participa la acest festival, ce are loc la Skopje în perioada 3 – 8 octombrie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE