Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Dezvoltare personală prin teatru, la Biblioteca Județeană
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 28

Săptămână de săptămână, Biblioteca Județeană devine cadrul ideal de dezvoltare personală pentru copiii, care vor să își petreacă timpul într-un mod plăcut și util. Cu un real succes în rândul celor mici, atelierul de teatru de la bibliotecă a căpătat acum un caracter permanent.


 Toamna a venit cu o noutate cu totul inedită la Biblioteca Județeană. Cel mai iubit atelier pentru copii se va desfășura în fiecare joi, de la ora 16:00, pe tot parcursul anului, sub coordonarea Ștefaniei Lîlă, o tânără îndrăgostită de artele teatrale. Aici, cei mici au ocazia de a-și depăși limitele personale, de a fi mai dezinvolți în ceea ce privește vorbitul în public și de a învăța să facă parte dintr-un grup. Ieri a fost deja a doua săptămână de desfășurare a acestui atelier la bibliotecă, iar copiii sunt de-a dreptul încântați de atmosfera întâlnită aici, mai ales că se pot exprima liber într-un mediu deschis, interactiv și plin de idei. Fiind un real succes de-a lungul timpului, acest atelier propune diverse teme de lucru în fiecare săptămână, pentru ca cei mici să aibă o gamă largă de activități, spune Ștefania.
Bazat pe principiile unei colaborări armonioase, cei mici au șansa de a descoperi beneficiile lucrului în echipă și de a lega prietenii strânse bazate pe prietenie și înțelegere reciprocă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE