Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Cei trei C” - Cafenea literară și spectacol la Slatina
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 31

Noi acțiuni literare îi așteaptă pe iubitorii de creație din județul nostru, săptămâna următoare. Biblioteca Județeană continuă programul „Cei trei C” cu două evenimente importante, ce vor cuprinde o cafenea literară și un spectacol inedit de muzică și poezie.


 Activitățile inedite din cadrul programului „Cei trei C -Creator, Carte, Cititor” continuă săptămâna următoare cu alte două acțiuni cu totul inovatoare în județul nostru, cu scopul de a promova beneficiile lecturii în viețile noastre, în special ale poeziei. Zeci de tineri vor participa la aceste două noi etape ale proiectului desfășurat împreună cu Biblioteca Județeană, în care vor avea loc discuții ample pe tema creației lirice, spectacole ce vor îmbina arta cuvântului cu universul sunetelor și a muzicii și multe altele.
Biblioteca Județeană invită iubitorii de lectură, ai cuvântului scris și creației lirice la aceste două ample acțiuni în premieră în județul nostru, pentru a participa la sesiuni de informare interactivă asupra acestui mediu artistic, prin care pot descoperi noi metode de exprimare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE