Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încep cursurile la secția Arte și Meșteșuguri
23.09.2024
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 139

Secția de Arte și Meșteșuguri se pregătește să înceapă un nou an școlar pentru cei care își doresc să învețe o meserie sau o disciplină artistică. Datorită cererii mari, numărul de clase a fost suplimentat anul acesta, pentru ca fiecare cursant să se poată bucura de aceste cursuri.


 Nu mai e mult până ca noul an școlar să înceapă și la secția de Arte și Meșteșuguri, din cadrul Centrului Județean de Cultură și Artă Olt. Aici, cursanții au ocazia de a alege din peste cele 60 de clase de la nivelul județului nostru, prin care își pot dezvolta abilități creative și practice în diverse domenii. Oferta educațională este una bogată, iar cei care doresc să se înscrie mai au timp până la sfârșitul lunii septembrie.
Aproximativ 2000 de elevi sunt înscriși anual la cursurile secției de Arte și Meșteșuguri Olt. Durata acestor cursuri depinde de fiecare disciplină în parte, iar taxa pe un an de studiu este în medie de 300 de lei. După terminarea cursurilor, elevii primesc o diplomă care îi poate ajuta în viitor să profeseze în domeniul ales.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE