Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Oameni”│Concert Aurelian Temișan, dedicat lui Marius Țeicu
23.09.2024
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 122

În această toamnă, iubitorii muzicii de calitate au parte de un eveniment de excepție. Aurelian Temișan aduce pe scena Teatrului Național „I. L. Caragiale” din București un nou concert spectaculos, intitulat „Oameni”. Dedicat compozitorului Marius Țeicu, acest spectacol-omagiu promite să fie o experiență memorabilă, plină de emoție și muzică de înaltă calitate.


 Aurelian Temișan pregătește un nou concert special. Pe 18 noiembrie, la Teatrul Național „I. L. Caragiale” din București, artistul va susține spectacolul „Oameni”, dedicat compozitorului Marius Țeicu. Evenimentul este un omagiu adus acestui mare muzician, care a compus peste 500 de șlagăre pentru artiști renumiți.
Concertul va fi acompaniat de Orchestra Simfonică București și Cardinal Show Orchestra, sub bagheta dirijorului Andrei Tudor. Printre invitați se numără artiști consacrați care au colaborat cu Marius Țeicu de-a lungul timpului.
Biletele pentru concertul „Oameni” sunt disponibile online pe platformele Bilet.ro și Iabilet.ro, dar și la casa de bilete a Teatrului Național. O seară de muzică de neuitat îi așteaptă pe cei ale căror suflete vibrează atunci când ascultă vocea inegalabilă a lui Aurelian Temișan.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE