Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cristina Bacicu-Botez │„Miscelanea”
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 180

Galeria Artis din Slatina a găzduit ieri, o nouă expoziție de artă vizuală semnată de cunoscuta artistă Cristina Bacicu-Botez, „Miscelanea”. Expoziția îmbină imagini fotografice prelucrate digital cu tehnici artistice clasice.


 Galeria Artis din Slatina a deschis recent expoziția „Miscelanea” a artistului plastic Cristina Bacicu-Botez, o colecție de lucrări care îmbină imagini fotografice prelucrate digital cu tehnici artistice clasice. Formația Răscruci a contribuit la atmosfera evenimentului cu o prestație muzicală vibrantă, completând experiența vizuală cu sunete care au rezonat cu temele expoziției. Expoziția a fost organizată de Muzeul Județean Olt în parteneriat cu Filiala Râmnicu Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România și Consiliul Județean Olt.
Vizitatorii sunt invitați la Galeria Artis, să descopere universul artistic al Cristinei Bacicu-Botez, care promite să aducă publicului o experiență vizuală inovatoare și emoționantă, până pe 1 octombrie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copii puțini, clase îmbinate

Din cauza numărului tot mai mic de copii, mai multe unități de învățământ din județul Olt funcționează în sistem de învățământ simultan. Asta înseamnă că în aceeași sală de clasă învață, cu același cadru didactic, și copii de clasa I, a II - a, a III - a și chiar a IV - a. Potrivit datelor oficiale, în 67 de școli se învață simultan cu două clase, iar în patru unități de învățământ se învață cu patru clase.
12 Sep 2024