Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Flashmob la Slatina│Invitație la lectură
13.09.2024
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 491

Acțiune inedită astăzi la Slatina, în scopul promovării lecturii în viețile noastre. Zeci de elevi au realizat un flashmob la Baza Sportivă „Dumitru Dobrescu” în cadrul programului „Cei trei C”, realizat împreună cu Biblioteca Județeană.


 Flashmob la Baza Sportivă „Dumitru Dobrescu” din Slatina, în cadrul proiectului „Cei trei C – Creator, Carte, Cititor”, organizat în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Ion Minulescu”. Zeci de copii ai claselor a III-a și a VIII-a de la Școala Gimnazială „Ștefan Protopopescu” au fost prezenți la această acțiune, unde au realizat mai multe mișcări de dans, cu scopul de a aduce lectura mai aproape de oameni, în special de tineri, a căror dezvoltare este foarte importantă pentru societatea noastră. Autoritățile au subliniat și ele semnificația acestui eveniment, încurajând elevii de toate vârstele să citească mai mult.
Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Județean Olt, Biblioteca Județeană „Ion Minulescu” și Primăria Slatina, instituții care s-au alăturat proiectului „Cei trei C”, inițiat de o fundație ce are ca scop educarea tinerei generații.
Mai mult decât atât, fiecare copil a venit cu o carte la el, pentru a duce cât mai departe mesajul lor.
Acțiunea de astăzi a reprezentat a doua etapă a proiectului „Cei trei C”, un program amplu ce își propune să îi atragă pe tineri în lumea magică a cuvintelor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE