Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Biblioteca Județeană│Programul „Cei trei C” – flashmob la Slatina
05.09.2024
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 165

O serie activități inedite vor avea loc la Slatina prin intermediul programului „Cei trei C”, pentru promovarea scrisului creativ în viețile noastre. Printre acestea se numără un flashmob, o serată literară, o nouă serie de ateliere, dar și un spectacol.


 Programul „Cei trei C – Creator, Carte, Cititor” continuă să desfășoare activitățile cu caracter educativ și artistic, pentru a-i atrage pe tineri către scrierea creativă. Ultima serie de ateliere va avea loc la începutul lunii septembrie, după care va urma un flashmob la Baza Sportivă „Dumitru Dobrescu” din Slatina. Pe lângă aceste acțiuni, la Slatina, vor avea loc atât o serată literară, cât și un spectacol la Palatul Copiilor „Adrian Băran”.
Realizat cu sprijinul Bibliotecii Județene „Ion Minulescu”, proiectul își propune să promoveze relația dintre creatori și cititori, prin intermediul cărții și al instituțiilor care aduc mai aproape dragostea pentru lectură și scris de comunitate.
Pentru înscrieri, tinerii interesați se pot adresa Bibliotecii Județene „Ion Minulescu” sau pot apela direct numărul de telefon 0720 529 645.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE