Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Atelier permanent de jocuri teatrale, la Biblioteca Județeană
28.08.2024
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 247

Din luna septembrie, copiii se vor putea bucura de un atelier permanent de jocuri teatrale la Biblioteca Județeană. Înscrierea a început deja, iar cei interesați sunt așteptați să ia contact cu instituția de cultură slătineană.


 Biblioteca Județeană vine cu o surpriză inedită pentru cei mici. Începând din luna septembrie, copiii vor avea ocazia de a participa la un atelier permanent de jocuri teatrale, prin care se pot dezvolta pe plan personal și își pot învinge teama de a vorbi în public. După ce a cunoscut un real succes în rândul tinerilor și copiilor, acest atelier va fi susținut săptămânal în fiecare joi, pentru ca tot mai mulți elevi să se poată bucura de el.
Locurile pentru acest atelier sunt limitate, așa că doritorii trebuie să se grăbească să se înscrie până pe data de 6 septembrie. Pentru a-și asigura un loc, cei interesați pot suna la numărul de telefon 0744.501.453 sau se pot înscrie direct la sediul Bibliotecii Județene Olt. Acest atelier este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 12 ani și începe pe 19 septembrie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE