Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A început Romula Fest 2024
23.08.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 207

Județul Olt este capitală culturală timp de două zile. În perioada 23-24 august are loc cea de-a a șasea ediție a festivalului Romula Fest – Istorie&Folk. Deschiderea evenimentului a avut loc, astăzi, în sala de festivități a Consiliului Județean Olt, iar printre invitați s-au aflat profesori universitari și directori ai mai multor instituții de cultură din județul Olt și din țară.


 A început Festivalul Romula Fest, ediția a șasea. Slatina și comuna Dobrosloveni sunt, timp de două zile, un portal către un trecut ce stă ascuns în relicvele satului Reșca(Romula Malva), capitala Daciei Malvensis. Marele eveniment cultural a debutat, astăzi, la Slatina, într-un cadru festiv.
În prima zi, manifestările au loc în Parcul Tineretului din municipiul Slatina, la lumina torțelor. Ziua de sâmbătă va aduce ateliere de meșteșuguri tradiționale, obiceiuri și lupte din perioada antică, ritualuri și concerte susținute de trupa Phoenix, Vasile Șeicaru și Adrian Naidin.
Peste 150 de actori din țară și străinătate, și alți 37 din trupa localității Dobrosloveni, vor fi prezenți la acest mare eveniment. Organizatorii sunt: Muzeul Județean Olt, Consiliul Județean, Centrul de Cultură și Artă Olt și Primăria comunei Dobrosloveni.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE