Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Biblioteca Județeană│Final cu surprize la „Școala de vară”
26.07.2024
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 184

După două săptămâni pline de activități inedite, Biblioteca Județeană a încheiat astăzi programul „Școala de vară” printr-o serie de surprize pentru cei mici. Dulciuri, cântece, poezii, toate au creat o atmosferă de vis.


 Final cu surprize pentru copiii care au participat în această vacanță la programul „Școala de vară” de la Biblioteca Județeană. Cântece, poezii, baloane, distracție, lucruri noi învățate cu drag și dulciuri au fost ingredientele unui moment inedit de final. Petrecerea a început cu o discuție liberă despre frumusețea limbii române și imnului național, după care a urmat un moment artistic de canto. Surprizele au continuat mai apoi cu mai multe recitări de poezie. Copiii s-au simțit de-a dreptul minunat să se afle într-un spațiu atât de dinamic și primitor precum Biblioteca Județeană și și-au exprimat dragostea pentru acest loc prin entuziasmul și implicarea lor în toate activitățile desfășurate aici.
Timp de două săptămâni copiii înscriși la programul „Școala de vară” au avut parte de cele mai antrenante și distractive activități, prin care au avut ocazia de a acumula cunoștințe prețioase din diverse domenii, extrem de importante în dezvoltarea lor personală.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE