Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Start pentru „Trei C: Creator, Carte, Cititor”
11.07.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 235

Se așteaptă o perioadă plină de activități culturale la Slatina. Lansarea Programului „Cei Trei C - Creator, Carte, Cititor” a adus în foaierul principal al Bibliotecii Județene „Ion Minulescu” toți iubitorii de carte, dar și partenerii acestui proiect inovativ. Tinerii sunt invitați, astfel, să participe la toate evenimentele de lectură și de poezie pe care organizatorii le vor derula în perioada iulie - noiembrie 2024.


Pasionații de poezie și de creație literară vor avea parte de o serie de activități inedite. Lansarea programului „Cei Trei C - Creator, Carte, Cititor” de astăzi a reprezentat începutul acestui drum cultural, în care principalii beneficiari vor fi tinerii.
La eveniment au participat atât tineri pasionați de literatură, scriitori locali, cât și reprezentanți ai instituțiilor partenere.
Cei interesați de aceste activități culturale extrem de semnificative în dezvoltarea personală și profesională a iubitorilor de cuvinte sunt așteptați la Biblioteca Județeană pentru mai multe informații.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE