Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina, din nou capitala călușului
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 431

Slatina va fi, din nou, capitala călușului românesc. Centrul Județean de Cultură și Artă Olt, în parteneriat cu Palatul Copiilor „Adrian Băran” și Primăria Slatina va organiza o nouă ediție a Festivalului - concurs, la care vor lua parte zeci de ansambluri folclorice din țară și din străinătate. Va fi ediția a XXIV-a a Festivalului „Călușul românesc” în care organizatorii vor pregăti mai multe surprize.


 Mai sunt doar câteva zile până la festivalul „Călușul românesc”, eveniment ce va aduna și anul acesta mii de participanți. Manifestările vor începe miercuri și vor ține până duminică, iar slătinenii sunt invitați în număr cât mai mare la demonstrațiile de amploare ale călușarilor. Se vor păstra primirile oficiale ale participanților la concurs, vizitele la instituțiile publice din oraș, dar și celebrele spectacole demonstrative.
Pentru a-i proteja pe copii de caniculă, organizatorii au stabilit ca festivalul să se desfășoare în două locații: la Palatul Copiilor „Adrian Băran” în timpul zilei și în Parcul Tineretului, seara.
Călușul are o importanță deosebită în tradiția noastră, iar, an de an, acest dans popular a devenit reprezentativ pentru orașul nostru. Astfel, slătinenii sunt așteptați la patru zile pline de culoare, spectacole magice de dans și muzică și multe alte surprize.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE