Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vlad Vizireanu – pe aripile muzicii, la Filarmonica Olteniei
17.06.2024
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 113

Seară de excepție la Filarmonica Olteniei din Craiova. Dirijorul Vlad Vizireanu a susținut un concert inedit de muzică clasică, reușind să impresioneze publicul din sală cu precizia mișcărilor sale.


 A fost o seară de poveste la Filarmonica Olteniei din Craiova. Dirijorul Vlad Vizireanu a susținut un concert simfonic din opera lui Ceaikovski pentru iubitorii de muzică clasică. Au fost două ore pline de magie pentru publicul din sală, care s-a lăsat purtat pe aripile muzicii și a savurat din plin fiecare moment. Prin mișcări ample, pline de precizie și cu multă pasiune, dirijorul Vlad Vizireanu a reușit să ofere spectatorilor o seară cu adevărat memorabilă.
Pasionat de muzică încă de la o vârstă fragedă și cu un talent înnăscut, Vlad Vizireanu a studiat tainele muzicii în Statele Unite ale Americii, acolo unde a emigrat împreună cu familia sa când avea doar patru ani. După 20 de ani s-a întors în România, unde are o carieră de succes în domeniul muzicii clasice, reușind să dirijeze sub bagheta sa operele celor mai cunoscuți compozitori ai lumii. De-a lungul timpului, el a urcat pe marile scene internaționale, fiind recunoscut pentru talentul său atât în țară, cât și în afara ei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE