Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Hohote de râs în „Cuibul Cotoroanțelor”
17.06.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 120

Centrul Cultural „Eugen Ionescu” a răsunat, din nou, de hohotele de râs ale publicului slătinean. Piesa de teatru intitulată „Cuibul Cotoroanțelor” a avut, la începutul weekend-ului trecut, premiera la Slatina, adunând aproximativ 200 de iubitori de artă. Planurile echipei de teatru nu se vor opri aici, fiind în derulare mai multe proiecte ce vor urma a fi puse în scenă.


 Vineri seara, sala principală a Centrului Cultural „Eugen Ionescu” a fost locul de desfășurare a premierei piesei de teatru „Cuibul Cotoroanțelor”. Cu o regie inteligentă, marca Nelu Cârstea, și cu o distribuție interesantă, formată din actori amatori locali precum Elena Ionescu, Felicia Alexandru și Geanina Lupu, spectacolul a fost primit cu entuziasm de către publicul spectator.
La finalul piesei, spectatorii au aplaudat și aclamat minute în șir, fiind un moment cu adevărat emoționant pentru actori.
Grupul de actori locali promite că nu va fi o experiență singulară și vor reveni pe scenele slătinene cu alte piese de teatru comice.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Detalii șocante în cazul fetiței căzute de la etaj

Detalii incredibile ies la iveală în cazul fetiței de șase ani, din Balș, care s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc. Anchetatorii au audiat astăzi mai multe persoane și au schimbat încadrarea juridică a faptei din vătămare corporală din culpă, în tentativă de omor. Se pare că fetița a asistat la scandalul dintre părinți, iar tatăl vitreg ar fi lovit-o și ar fi amenințat-o, moment în care copila s-a speriat și a sărit de la etaj.
21 Iun 2024