Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Shift, JO, Cabron și Andia, în concert la Slatina
08.05.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2977

Vor fi trei zile de spectacol la Slatina. Municipalitatea anunță că la inaugurarea bazei Sportive „Dumitru Bobrescu” vor fi organizate concerte, iar printre artiștii care vor urca pe scenă se află: Shift, JO, Cabron, Andia, Spike și trupa Basska. De asemenea, va fi amenajat și un street food, cu produse culinare pentru toate gusturile, dar vor fi și băuturi răcoritoare.


Trei zile de concerte la Slatina, la inaugurarea Bazei Sportive „Dumitru Dobrescu” din cartierul Progresul. Câțiva dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști vor urca pe scena special amenajată. Iată cine va cânta în cele trei seri de spectacol.
Pentru că se anunță trei zile incendiare la Slatina, primarul Emil Moț îi invită pe slătineni și nu numai să ia parte la acest eveniment, mult așteptat, mai ales de copii și tineri.
Și pentru ca totul să fie perfect, autoritățile anunță că va avea loc și un street food, cu diferite și produse și preparate culinare, pentru cei care doresc și ceva bun de mâncare.
Așadar, la finalul lunii mai, Slatina este din nou centrul distracției. Se deschide noul parc din Progresul, cu muzică și voie bună, dar, mai ales, cu multă adrenalină pentru copii și tineri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE