Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Muzică și spectacol de Florii, la Giuvărăști
09.04.2024
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 258

Ca în fiecare an, Duminica Floriilor se anunță a fi una plină de spectacole în comuna Giuvărăști. Festivalul concurs „Carul de flori” va aduce pe scenă zeci de tinere talente, care vor să se afirme în lumea muzicii populare.


În Duminica Floriilor, locuitorii comunei Giuvărăști se vor putea bucura de spectacole muzicale deosebite în cadrul festivalului concurs „Carul de flori”, ajuns anul acesta la a IX-a ediție. Organizat de Centrul Județean de Cultură și Artă Olt, prin Secția Programe și Proiecte, festivalul promite momente artistice cu totul speciale, susținute atât de artiști consacrați ai muzicii populare, dar și de tinere talente în devenire.
Cei care vor să își demonstreze talentul în cadrul acestui concurs trebuie să prezinte juriului atât o baladă, cât și o doină. La final, zeci de premii vor fi acordate celor care s-au făcut remarcați pe scenă. În comisia de jurizare se va afla și cunoscuta interpretă de muzică populară Neta Soare.
Festivalul concurs „Carul de flori” va avea loc pe 28 aprilie, începând cu ora 16:00, la Centrul Cultural al comunei Giuvărăști.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE