Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
In memoriam Nichita Stănescu
29.03.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 426

Zeci de elevi din Olt, iubitori de poezie s-au înscris la prima ediție a concursului „Nichita Stănescu”, organizat de Plataul Copiilor „Adrian Băran” Slatina. Printre numeroșii participanți care și-au împărtășit versurile și sentimentele în fața publicului, Maria Guinea s-a evidențiat prin forța și frumusețea poeziilor sale, obținând marele premiu.


 Astăzi, la Slatina, a avut loc prima ediție a Concursului județean de poezie „Nichita Stănescu”, competiție menită să descopere și să promoveze noi și autentice talente în rândul elevilor. Manifestarea literară organizată de Palatul Copiilor „Adrian Băran” Slatina, sub egida Inspectoratului Școlar Județean Olt, în parteneriat cu Rotary Slatina a adunat competitori din toate colțurile județului.
Evenimentul a fost unul plin de viață și diversitate artistică, iar dansurile, muzica și poezia s-au contopit într-un spectacol memorabil. Participanții au avut oportunitatea de a se bucura nu doar de talentul celorlalți, ci și de a-și împărtăși propriile creații, realizând astfel o atmosferă inedită.
Printre numeroșii participanți care și-au împărtășit versurile și sentimentele, Maria Guinea s-a evidențiat prin forța și frumusețea poeziilor sale. Cu fiecare strofă, ea a reușit să transmită o poveste, să surprindă și să emoționeze, captivând atenția audienței și juriului. Maria și toți ceilalți copii care au obținut mențiuni și care s-au aflat în primele trei locuri, au primit din partea clubului Rotary Slatina, premii în bani.
Evenimentul nu doar că a evidențiat talentele ascunse, ci a și creat un spațiu în care acestea să fie încurajate și să strălucească, au mărturisit ceilalți premianți.
Organizatorii și-au propus pentru anii viitori să ofere din nou elevilor șansa de a-și dezvolta și împărtăși pasiunea pentru poezie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE