Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Aurel Petrescu│Folclor și artă, la Galeria Artis
16.05.2023
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 105

Folclorul și arta au fost reunite într-o expoziție plină de culoare, la Galeria Artis. Pictorul Aurel Petrescu a prezentat publicului slătinean o nouă expoziție, inspirată din tradiția oltenească.


 O nouă expoziție plină de culoare a fost organizată de Muzeul Județean Olt la Galeria Artis. Expoziția „Semne și simboluri II”, realizată de pictorul craiovean Aurel Petrescu, surprinde frumusețea simbolurilor din tradiția oltenească, folclorul fiind o sursă infinită de inspirație pentru artist. Mai mult decât atât, el nu se află la prima expoziție, astfel că stilul său este deja unul consacrat.
La bază inginer, dar îndrăgostit iremediabil de artele plastice, Aurel Petrescu este unul dintre artiștii cu un stil unic de a picta. Acesta mărturisește că expoziția face parte dintr-un proiect mai amplu, prin care își dorește să exploateze la maximum strălucirea simbolurilor populare. Abstracte și cu o cromatică aparte, tablourile sale au un puternic impact vizual.
Expoziția va fi deschisă pentru publicul slătinean timp de mai multe săptămâni, astfel că iubitorii de frumos o pot admira, până pe 7 iunie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE