Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pictura pe sticlă, atracția de la muzeu
16.03.2023
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 366

Muzeul Județean Olt este cel mai mare punct de atracție pentru elevi, în ultima perioadă. Aici au loc, zilnic, vizite în circuitele istorice reprezentative orașului nostru și ateliere de creație, pline de culoare și originalitate.


 În perioada aceasta, sute de elevi din tot județul au venit la Muzeul Județean Olt, pentru a vedea cele mai prețioase exponate și pentru a participa la ateliere de creație pline de distracție și noi învățături. Ieri, 70 de elevi de la Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” au vizitat secțiile de artă și istorie, dar au și pictat pe sticlă.
Copiii găsesc atelierele de creație extrem de relaxante și atractive. Cei mai mulți mărturisesc că este o reală plăcere să își pună creativitatea în joc și să creeze astfel de obiecte pline de culoare. Concepute ca o alternativă în cadrul „Școlii altfel”, activitățile de la muzeu se dovedesc a fi foarte instructive pentru elevi, astfel că fiecare pleacă acasă cu un bagaj solid de noi informații.
Atelierele de creație de la muzeu vor continua și lunile viitoare. În aprilie, elevii vor avea ocazia de a participa la noi activități, printre care se numără și cele de încondeiat ouă și confecționat iepurași de Paște.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE