Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tinerii slătineni, în vizită la Muzeul Județean
13.03.2023
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 165

Muzeul Județean Olt are porțile larg deschise, în această perioadă, pentru toții elevii, care își doresc să viziteze circuitele de istorie și artă ale muzeului. Astăzi, 32 de copii au admirat exponate pline de valoare și au aflat poveștile din spatele lor.


 Tinerii elevi slătineni de la Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” au vizitat, astăzi, Muzeul Județean Olt, în cadrul programului „Școala altfel”. Prima vizită la muzeu a fost un bun prilej pentru ei de a învăța mult mai multe despre orașul nostru și istoria lui.
Tinerii au cercetat cu atenție și curiozitate circuitele muzeului, trecând în revistă secțiile de istorie și arte. Această activitate s-a dovedit a fi una foarte educativă pentru ei, astfel că, la finalul vizitei, cu toții au fost încântați de informațiile oferite de către reprezentantele muzeului.
Vizitele de la Muzeul Județean vor continua. În această perioadă, zeci de grupe de elevi vin pentru a admira exponatele de aici, în cadrul programului „Școala altfel”.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024