Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Școala altfel” la Biblioteca Județeană
02.03.2023
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 482

Elevi din tot județul au avut parte de experiențe interesante, săptămâna aceasta, la Biblioteca Județeană. Aici s-a desfășurat programul „Școala altfel”, iar copiii au participat cu entuziasm la zeci de activități educative și creative.


 Activitățile derulate în cadrul „Școlii altfel” la Biblioteca Județeană au adunat zeci de clase de elevi din județul nostru. Astăzi, au fost prezenți la atelierele de creație elevii de la Școala „George Poboran”, „Ștefan Protopopescu” și „Constantin Brâncoveanu”.
Sesiuni de lectură cu voce tare, ateliere creative de mărțișoare și felicitări, vizionare de documentare, tururi ghidate în circuitele bibliotecii și multe altele. Acestea sunt activitățile desfășurate de reprezentantele instituției, în cadrul „Școlii altfel”.
Activitățile creative și educative vor continua, astfel că, mai multe școli din județ vor vizita Biblioteca Județeană, în perioada următoare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024