Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Biblioteca Județeană│Cercuri de lectură în școli
08.02.2023
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 196

Luna aceasta, reprezentantele Bibliotecii Județene vizitează școlile și grădinițele din oraș, pentru a face cunoscute beneficiile lecturii printre cei mici. Copiilor le-a fost insuflată pasiunea pentru citit și au fost încurajați să transforme această activitate într-un obicei sănătos.


Seria cercurilor de lectură, organizate de Biblioteca Județeană continuă în școlile și grădinițele slătinene. Astăzi, micuții de la „Nicolae Iorga” au primit vizita reprezentantelor bibliotecii, pentru a afla mai multe despre tainele lecturii. Iar pentru că este bine ca cititul să înceapă de la vârste fragede, au ascultat cu interes cele mai frumoase povești.
Aceste activități sunt extrem de importante în dezvoltarea copiilor. Pasiunea pentru lectură îi poate ajuta să își dezvolte vocabularul, abilitățile cognitive și să descopere treptat lumea magică a cărților.
Pentru că luna februarie este luna cititului pentru Biblioteca Județeană, coordonatoarele proiectului vor continua cercurile de lectură în cele 12 unități de învățământ din Slatina, incluse în acest program.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE