Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A început Festivalul de teatru „Acasă la Eugen Ionescu”
22.11.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 177

Cel mai îndrăgit festival de teatru, „Acasă la Eugen Ionescu”, își redeschide porțile. Slătinenii sunt așteptați să ia parte la piese inedite de teatru și să asiste la evenimentele acestei manifestări, organizate de 11 ani în orașul nostru.


 Festivalul de teatru „Acasă la Eugen Ionescu” s-a deschis, oficial, pentru toți iubitorii de teatru din Slatina. Manifestarea culturală dedicată marelui dramaturg român este una cu tradiție pentru orașul nostru, astfel că evenimentul a ajuns, anul acesta, la a XI-a ediție.
La fel ca în anii anteriori, nume mari vor urca pe scena slătineană. Spectatorii vor putea viziona atât producții autohtone, cât și piese de teatru venite de la București. Regizorii prezenți la deschidere au prezentat publicului scenetele de teatru ce se vor juca anul acesta.
De-a lungul timpului, peste 250 de scenete au fost jucate pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu”. Acest festival este oferit slătinenilor de către Primăria municipiului Slatina, Consiliul Local și Asociația Culturală Center Inter Art. Primul spectacol are loc în această seară, cu piesa „Doi spre trei! Monte Carlo ne așteaptă¬!”.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE