Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Oltenii și restul lumii│Târgul meșterilor populari
23.09.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 354

Vechile tradiții din cultura românească au revenit la festivalul de umor „Oltenii și restul lumii”. Atmosfera de sărbătoare, dar și obiceiurile de odinioară au fost evocate în Parcul Tineretului, unde târgul meșterilor populari a arătat îndemănarea și talentul artiștilor.


 Festivalul de umor „Oltenii și restul lumii” a început, astăzi, la Slatina, cu mult haz și voie bună. Meșteri populari din tot județul au venit, pentru a-și face cunoscute obiectele atent lucrate manual. Cojoace, ii, sculptură în lemn, ceramică de Vădastra, toate pot fi găsite de slătineni în Parcul Tineretului.
Vechile tradiții și obiceiuri au fost reînviate cu măiestrie de meșterii populari. Cei prezenți au avut ocazia de a admira obiectele expuse, dar și de a vedea cum sunt confecționate.
Târgul meșterilor populari va fi deschis pe tot parcursul celor trei zile de festival, în Parcul Tineretului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022