Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Școala de vară de la Muzeu
09.08.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 130

Muzeul Județean Olt a primit, astăzi, vizita preșcolarilor de la Colegiul Național „Ion Minulescu”. Micuții au participat cu entuziasm la atelierul de pictură pe sticlă și își doresc să aibă parte și la școală de astfel de activități.


Muzeul Județean Olt a fost gazda unui inedit atelier de pictură pe sticlă. Nu a fost vorba de artiști obișnuiți cu tehnicile specifice, ci de copii de clasa pregătitoare, care au învățat rapid secretele picturii.
Micuții s-au simțit foarte bine la atelierul de pictură. Pentru mulți dintre ei, aceasta a fost prima lor experiență de acest gen și spun, cu entuziasm, că vor ca și orele de la școală să fie la fel de dinamice și de interesante.
Atelierele de creație ale Muzeului Județean Olt vor continua și în zilele următoare, fiind o alternativă inovativă de petrecere a timpului liber pe timpul verii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022