Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Muzeul Județean│Ateliere pentru toate vârstele
01.08.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 137

Slătinenii de toate vârstele sunt invitați să ia parte la activitățile inedite, organizate de Muzeul Județean, în luna august. Ateliere diverse, dar și vizite la muzeu vor aduce mai aproape istoria, dar și vechile obiceiuri tradiționale, de inimile oamenilor.


Muzeul Județean Olt își deschide larg porțile pentru toți adulții și copiii, care vor să își descopere noi talente și să afle taine istorice prețioase. Instituția de cultură va organiza mai multe ateliere pline de activități, sub numele „O zi de vară la muzeu”.
Acestea se vor desfășura nu numai la Muzeul Județean, unde cei interesați pot învăța arta caligrafiei, cusutului, dar și a confecționării păpușilor din materiale textile. Se vor ține și la Muzeul Satului „Nicolae M. Nica” din Chilia-Făgețelu, dar și la Casa Muzeu „Gunka și Spiru Vergulescu”, unde atelierele de ceramică, prelucrare a lutului și confecționare de bijuterii îi vor delecta pe cei prezenți.
Atelierele se vor deschide din 2 august, ora 09:00, cu cele de ceramică de la „Gunka și Spiru Vergulescu” și vor continua cu cele de pictură și desen de la muzeu.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022