Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Sălile de cinema intră în renovare
29.07.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 567

Centrul Cultural „Eugen Ionescu” va intra într-un amplu proces de modernizare. Din cauza pandemiei și a uzurii, aparatura nu a mai funcționat, iar activitatea cinematografică a centrului a fost oprită. De aceea, Primăria Municipiului Slatina are în plan reabilitarea celor două săli de cinema, astfel încât slătinenii să se poată bucură din nou de cele mai noi pelicule de pe piață.


 Pandemia de COVID-19 a lovit puternic în ramura culturală a vieții sociale. De atunci și până în prezent, majoritatea cinematografelor au fost închise fie din cauza uzurii aparaturii, fie din cauza intrării în faliment a distribuitorilor de filme. Este și cazul cinematografului Centrului Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina. Oamenii se întreabă constant când pot viziona, din nou, un film în orașul lor și care este motivul pentru care activitatea cinematografului este închisă.
Pentru a răspunde cerințelor iubitorilor de film, Primăria Municipiului Slatina are pe agenda lucru, reabilitarea și redeschiderea celor două săli de cinema din cadrul Centrului Cultural „Eugen Ionescu”.
Administratorii Centrului Cultural „Eugen Ionescu” vor ca de la începutul anului viitor, slătinenii să se poată bucura de toate activitățile culturale și cinematografice de aici.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022