Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Achiziții muzeale”, de la Alba Iulia
29.07.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 94

Publicul slătinean are ocazia să viziteze o colecție inedită la Muzeul Județean, care marchează date importante din istoria românească. Expoziția vine tocmai de la Alba Iulia și va rămâne disponibilă pentru mai mult timp, astfel încât să fie admirată de cât mai mulți slătineni.


 Muzeul Județean Olt aduce o nouă expoziție inedită în orașul nostru. Intitulată „Achiziții muzeale”, expoziția realizată în parteneriat cu Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia are o însemnătate istorică deosebită.
Muzeul Național din Alba Iulia are o politică continuă de noi achiziții, ce cuprinde colecții istorice importante, obiecte arheologice rare, dar și reprezentări cartografice din mai multe secole. Pe una dintre hărțile prezentate, din secolul al XVII-lea apare chiar și orașul Slatina.
Expoziția poate fi vizitată pentru o lună jumătate de către publicul slătinean, la Muzeul Județean Olt.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022