Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Lumea cărților, la Biblioteca Județeană
26.07.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 306

Timp de trei săptămâni, Biblioteca Județeană „Ion Minulescu” a pregătite cele mai distractive și relaxante activități pentru copii. Printre cele mai iubite a fost cele de la cercul de lectură, acolo unde lumea cărților le-a dezvăluit cele mai interesante învățături.


 Programul „Școala de vară”, organizat de Biblioteca Județeană a fost un real succes, anul acesta. Zeci de copii au trecut zi de zi porțile bibliotecii, pentru a participa la activitățile inedite de aici.
În timp ce unii s-au întrecut în jocuri și puzzle-uri, alții au preferat să citească în sala de lectură. Atelierele școlii de vară au avut un impact major asupra copiilor, care au rămas impresionați de atmosfera și volumul cunoștințelor acumulate aici.
Interesul celor mici de a uita rutina zilnică și de a-și stimula gândirea, pentru a se dezvolta pe plan personal a fost unul ridicat. De aceea, Biblioteca Județeană va relua acest program, anul următor, pe timp de vară, atunci când va fi mult mai complex și mai divers.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022