Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Festivalul „Ilie Martin”, o nouă ediție de succes
21.07.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 190

Comuna Colonești a îmbrăcat straiele de sărbătoare, ieri, de Sf. Ilie. Celebrul Festival Călușăresc „llie Martin” a ajuns la a 18 – a ediție, iar anul acesta a fost organizat doar cu bani din sponsorizări. Evenimentul a avut ca invitate zeci de ansambluri de dans din Olt și Argeș, iar publicul a fost ținut cu sufletul la gură până la spectaculosul joc de lasere de la final.


 Stadionul central din comuna Colonești a fost, ieri, gazda celei de-a XVIII - a ediții a Festivalului Călușăresc „Ilie Martin”. Primăria și Consiliul Local Colonești, în parteneriat cu sponsorii acestei ediții, au pregătit multe surprize, iar pe lângă spectacolele cetelor de călușari din mai multe localități din județele Olt și Argeș vor fi și recitaluri susținute de îndrăgiți interpreți ai muzicii populare românești.
Pe scenă au evoluat formațiile de călușari din localitățile Colonești, Vâlcele, Potcoava, Dobrun, Hîrșești, Corbu, Stolnici, Scornicești, Osica de Sus, Osica de Jos, Poboru, Optași Măgura, Pârșcoveni și Mărunței.
Evenimentul s-a încheiat la miezul nopții, atunci când publicul a fost invitat la un spectacol de lumină și culoare, precum și la un grandios foc de artificii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022